Havermout Banaan - Rozijn - Kaneel
* Materiaal: Steelpannetje of magnetron, lepel, schilmesje, kommetje
* Nodig: Havermout, water, rozijnen, banaan, kaneel
* Manier a: Doe water in het pannetje, zet dit op het vuur en gooi er havermout bij (afwegen vind ik vaak teveel moeite, dus doe ik het gewoon naar eigen inzicht. Als je er havermout bij gooit moet er altijd een flinke laag in liggen en moet het water er nog een stukje boven staan, maar niet te ver. Zoals je al leest: lekker zelf inschatten dus). Laat dit even op een niet al te hoog vuurtje staan, en roer er de hele tijd in. Na een paar minuten begint het al in te dikken! Laat het niet te dik worden, een beetje vloeibaar is lekker. Doe ondertussen de gesneden banaan, rozijnen en kaneel in je kommetje en schep de havermoutpap eroverheen. Heerlijk!
* Manier b: Doe de havermout, water, banaan, rozijn, en kaneel in een kommetje en meng. Zet het geheel vervolgens in de magnetron op max voor ongeveer 1,5 minuut. Lekker hieraan is dat de banaan ook warm is en je minder afwas hebt!
Een mooie dag gewenst!
Reacties
Een reactie posten